Ljubljana, 22.10.2018

KamenCheck je na naravoslovnem dnevu obiskal učence 4. razreda OŠ Miška Kranjca v Ljubljani. S pomočjo aplikacije so spoznali razliko med minerali in kamninami ter jih določevali. In odzivi: Učenje o mineralih in kamninah je z aplikacijo KamenCheck zabavno.

Lubljana – 9.10.2018

KamenCheck se zavaba in o kamninah poučuje učence 4. razreda OŠ Črni vrh, ki so nas obiskali v prostorih Oddelka za geologijo Naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani.

Velenje – 4.10.2018

Študenti geologije, ki so sodelovali na projektu, so sodelovali na 5. slovenskem geološkem kongresu v Velenju. Predstavili so prispevek KamenCheck: učni pripomoček za določevanje tipičnih slovenskih kamnin. Udeleženci so nam s svojim strokovnim znanjem potrdili, da smo na pravi poti. Za interaktivno predstavitev posterja so prejeli 2. nagrado v ocenjevanju za najboljši poster!

Velenje – 2.10.2018

KamenCheck se predstavi na dogodku “Dan geologije”, ki je potekal v okviru 5. slovenskega geološkega kongresa potekal v Velenju. Dogodek je bil namenjen osnovnim, srednjim in višjim šolam iz Velenja in okolice. Udeležilo se ga je 85 dijakov in študentov. Za gostoljublje v njihovih prostorih se zahvaljujemo Visoki šoli za varstvo okolja iz Velenja.

Velenje – 1.10.2018

KamenChek se predstavi na dogodku “Spoznajmo mineralne surovine Slovenije”, ki je potekal v okviru 5. slovenskega geološkega kongresa v Velenju. Na delavnici so se učenci osnovnih šol spoznali s pomenom mineralnih surovin v vsakodnevnem življenju in njihovem vplivu na naše življenje. Uporaba aplikacije je bila namenjena povezavi znanja o kamninah s tematiko mineralnih surovin. Z uporabo […]

Ljubljana, Petek, 28.9.2018

KamenCheck se v okviru dogodka “Evropska noč raziskovalcev” predstavi na Novem trgu v Ljubljani.

Bohinj – Sobota, 22.9.2018

Ekipa KamenCheck uspešno predstavi aplikacijo in njeno uporabnost na mednarodni konferenci ”The Mediation of Experiences by Technology in the Outdoors”, ki je potekala v Bohinju. Kako je bilo na delavnici: super vzdušje, odlična predstavitev ter najpomembnejše, navdušeni uporabniki!