Zasebnostna politika za mobilno aplikacijo Kamencheck

Kamencheck (“Aplikacija”) je brezplačna mobilna aplikacija, ki jo je razvilo podjetje DigiEd v sodelovanju z Geološkim zavodom Slovenije. Aplikacija je zasnovana tako, da uporabnikom pomaga prepoznati kamnine in minerale v njihovem naravnem okolju.

Pri Kamenchecku spoštujemo zasebnost uporabnikov in razumemo pomembnost varovanja njihovih osebnih podatkov. Ta zasebnostna politika pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo podatke v povezavi z aplikacijo.

 1. Zbiranje podatkov
  Aplikacija ne zahteva prijave in ne zbira nobenih osebnih podatkov. Ne zbiramo nobenih informacij, ki bi jih lahko uporabili za osebno prepoznavanje naših uporabnikov, vključno s imenom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko ali lokacijskimi podatki.

 2. Uporaba aplikacije
  Aplikacija je na voljo za prenos in uporabo za vse, vključno z otroki, mlajšimi od 13 let. Ne zbiramo namerno osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Starši ali skrbniki naj spremljajo uporabo aplikacije s strani otrok, da zagotovijo, da je primerna za njihovo starost.

 3. Sodelujoči partner
  Aplikacija je bila razvita v sodelovanju z Geološkim zavodom Slovenije. Vendar Geološki zavod Slovenije nima dostopa do nobenih podatkov, zbranih s strani aplikacije.

 4. Spremembe v zasebnostni politiki
  Zasebnostno politiko lahko od časa do časa spremenimo. V primeru kakršnih koli bistvenih sprememb v zasebnostni politiki, bomo uporabnike obvestili z posodobitvijo aplikacije in objavo nove zasebnostne politike na naši spletni strani.

 5. Kontaktni podatki
  Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede te zasebnostne politike, nas kontaktirajte na info@digied.si.

Z uporabo aplikacije se strinjate z našim zbiranjem in uporabo podatkov, kot je opisano v tej zasebnostni politiki. Če se s to zasebnostno politiko ne strinjate, aplikacije ne uporabljajte.